Rezervari
ROEN
Informatii
Oferta Paste 2017
SARBATORI PASCALE 2017
mai mult
Toamna 2014
Poze toamna 2014
mai mult
Taxi BUSTENI

TAXI  BUSTENI

mai mult
Galerie foto 1
Iarna in Busteni
mai mult
Galerie photo 2
Iarna in Busteni (2)
mai mult
Sfinxul
Stanca uriasa, singuratica, in M-tii Bucegi, alcatuita din conglomerate.
mai mult
Crucea eroilor
A fost ridicata in 1926-1928 si este inchinata eroilor cazuti in Primul Razboi Mondial. Crucea are 33 m inaltime.
Noaptea este luminata.
mai mult
Partia Kalinderu
Partia Kalinderu este, in acest moment, una dintre cele mai moderne din tara. Lungimea partiei, destinata agrementului, concursurilor si competitiilor sportive, este de 1.500 de metri, cu o panta medie de 37 la suta si o latime de 40 de metri.
mai mult
Babele
Monument al naturii, format de-a lungul timpului datorita ploilor si eroziunii vantului.
mai mult
 
 
 
 
Partia Kalinderu

Partia este prevazuta cu doua variante de sosire, una pentru incepatori, iar cealalta pentru avansati. La inceputul lunii august 2004 a fost dat in folosinta primul telescaun "Star Treck" si sistemul de producere a zapezii artificiale pentru traseul Busteni - Valea Alba - Kalinderu.

Tot in luna august a fost inaugurat si primul telescaun din Romania de tip monocablu debraiabil cu patru locuri acoperite, cu o capacitate de transport de 1.200 de persoane pe ora, la o viteza maxima de 5 metri pe secunda.

Localnicii ar putea beneficia de unele scutiri de tarife pentru utilizarea partiei iar copiii din Busteni vor putea, in baza unei cartele magnetice, sa foloseasca partia la jumatate de pret fata tariful normal. In prezent, in Busteni circa 1.500 de localnici lucreaza in sectorul turistic.

Investitia de la partia Kalinderu este realizata in parteneriat public privat, prin programul PHARE, cu o contributie de 88 la suta din partea Comisiei Europene si 12 la suta din partea Guvernului Romaniei, autoritatilor locale si judetene Partia Boncu - Poiana Calinderului. Va exista o instalatie pe cablu ”TELE-GONDOLE” - 4 locuri cu cabina inchisa si cu scaune incalzite.